Zoekt u een stalen gebouw van topkwaliteit?

Bouwoplossingen

Waarom Frisomat

Innovators in
steel buildings

earth

100+
Landen

frisomat buildings

35.000
Gebouwen

frisomat employees

450
Experts

Projecten

frisomat steel crane hook

WERELDWIJD GEWAARDEERD

Vanaf het moment dat we 40 jaar geleden zijn begonnen, plaatsten we 35.000 industriële gebouwen over de hele wereld. We beschikken over filialen in 14 landen wereldwijd en hebben daarnaast productiesites in België en Brazilië.

frisomat innovation

GEDREVEN DOOR INNOVATIE

Onze R&D-afdeling werkt samen met toponderzoekers zodat we samen keer op keer tot innovatieve oplossingen komen. Voor onze gebouwen in koudgevormd staal is 30% minder staal nodig, maar dat heeft geen invloed op de robuustheid en duurzaamheid ervan.

frisomat construction crane

BETROUWBARE PARTNER

Frisomat is een familiebedrijf. Onze waarden en onze mensen zijn belangrijk voor ons. Zij vormen de hoekstenen zodat we met u een duurzame relatie op kunnen bouwen. En u weet dat u met een betrouwbare partner werkt.

frisomat custom industrial building design

DUURZAAM TOT IN DE KERN

Ons bouwproces is uiterst duurzaam. 50% van de energie die we verbruiken, wekken we op met zonnepanelen. We gebruiken minder staal, transporteren slim en produceren een minimum aan afval. Staal is bovendien 100% recycleerbaar.

Klanten vertellen...

Dankzij Frisomat kunnen we het hele jaar door rijles geven. Voor een paardrijschool is dat geen overbodige luxe. De overdekte rijpiste ziet er prachtig uit en is erg stevig. Wij vinden Frisomat echt een aanrader.

 

Frisomat hielp ons bij het ontwikkelen van ons bedrijf. We hebben ondertussen zes magazijnen, met een totale oppervlakte van 19.000 m². De kwaliteit en vormgeving maken het voor ons erg makkelijk om langetermijnhuurders aan te trekken en te houden. Wij hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Samen met het Frisomat-team hebben wij ons stratosfeerproject leven ingeblazen! Op de luchthaven van Payerne, Zwitserland, staat nu een speciale hangar voor het eerste stratosfeervliegtuig voor twee personen op zonne-energie ter wereld. Wij zijn pioniers, en Frisomat ook.

Ons bedrijf voor auto-onderdelen en kartonnen verpakkingen werd stilaan groter dan ons magazijn aankon. We hadden dringend extra plaats nodig. Net toen we onder druk stonden om de binnenkomende nieuwe productlijnen te stockeren, kwam Frisomat met de perfecte oplossing. In minder dan 35 dagen monteerden ze een magazijn van 2.000 m², dat meteen klaar was voor gebruik.

Onze klanten