Frisomat: specialist in stalen industriegebouwen

Zo begonnen we met industriële staalbouw

Frisomat werd opgericht in 1978 door Guy Somers. We zijn een Belgisch bedrijf dat gebouwen uit koudgevormd staal ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt. Dat zijn zowel PRO-series stalen gebouwen op maat als GO-series prefab stalen gebouwen.

 

30% minder staal in industriële gebouwen

We houden alle bedrijfsactiviteiten in eigen hand: of het nu gaat om R&D, ontwerp, productie, transport, opbouw of klantenservice. Zo weet u zeker dat uw stalen industriële gebouwen snel, kostenefficiënt en met oog voor kwaliteit gebouwd worden. We hebben 30% minder staal nodig voor onze industriële gebouwen. En toch zijn ze even robuust en duurzaam als andere gebouwen. Het voordeel hiervan is verder ook dat ze gemakkelijk te transporteren en te monteren zijn. We exporteren daarnaast meer dan 85% van onze productie.

 

Internationale constructeur op het gebied van stalen gebouwen

Frisomat beschikt wereldwijd over filialen in Algerije, België, Brazilië, Bulgarije, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Polen, Portugal, Roemenië, Nederland en Oekraïne. Daarnaast hebben we productiesites in België en Brazilië. Ons wereldwijde verdelernetwerk groeit alsmaar door. We zijn daardoor op de markt van industriële staalbouw aanwezig in meer dan 100 landen met meer dan 35 000 gerealiseerde projecten. En wereldwijd hebben we ongeveer 450 mensen in dienst.

 

Stalen gebouw nodig? Kies voor een strakke planning!

Frisomat zet uw gebouw in een mum van tijd stevig neer. Wij bouwen het uit koudgevormd staal. Wat zijn daar de voordelen van?

    • U bespaart tijd en geldWant uw stalen constructie is licht, maar super stevig. We bouwen razendsnel.
    • U heeft ontelbare opties en mogelijkhedenWant we maken uw gebouw uit robuuste componenten die gemakkelijk op maat te maken zijn.
    • U heeft geen zorgenWant uw stalen constructie wordt ontworpen, geproduceerd, geoptimaliseerd en gemonteerd door Frisomat. Zo profiteert u van onze vergaande expertise, tot in de kleinste details.

We shelter your business

[Functioneel]

We ontwerpen, ontwikkelen en produceren
een breed spectrum van innovatieve stalen gebouwen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

[Emotioneel]

We doen eigenlijk veel meer dan dat.
We beschikken over vergaande kennis en expertise en zorgen altijd voor een oplossing die perfect aansluit op uw eisen en wensen. Op die manier beschermen we niet alleen uw goederen, maar ook uw investering.

Zoekt u een stalen gebouw van topkwaliteit?