Waarom Frisomat?

Frisomat Quickly Served

Stalen constructies met een snelle service

Uw stalen industriegebouw zette we in slechts enkele maanden neer. Soms zelfs sneller. Hoe we dat doen? We hebben ons volledige productieproces tot in de puntjes onder controle en daarnaast gebruiken we koudgevormd gegalvaniseerd staal.

Smooth assembly

Snelle montage

Elke oplossing ontwerpen we met veel aandacht voor een gemakkelijke en snelle montage op locatie. Onze montageteams zijn ervaren en maken gebruik van gedetailleerde 3D-montageplannen. Onze metalen structuur is gemakkelijk recht te zetten.

Always innovativer

Al jarenlang innovatief in stalen gebouwen

Wij zijn sinds 1978 gespecialiseerd in koudgevormd staal. Een van onze grote drijfveren is innovatie en we maken dan ook gebruik van onze eigen innovatiecentra, R&D-afdeling en testfaciliteiten. Ook werken we nauw samen met wetenschappers en universiteiten zodat we steeds betere stalen constructies kunnen bouwen.

Endless possibilities

Sterke staaltjes staalbouw

Een landbouwloods of kantoorruimte. Een manege of zelfs een vliegtuighangar. We bouwen het allemaal in staal en helpen u de oplossing te vinden die het beste bij u past.

Frisomat consistently unique

Altijd weer een uniek industriegebouw

Wilt u uw stalen industriegebouw een persoonlijke touch geven? Dat vormt voor ons geen enkel probleem. Heeft u specifieke voorkeuren qua soort en dikte van de isolatie? Of op het gebied van de kleuren voor de muren en het dak? Wilt u een tussenverdieping realiseren? De keuze is aan u.

Zoekt u een stalen gebouw van topkwaliteit?