juli 04 2018 0Comment
Bjergagergaard_Frisomat_manage_Denemarken

Eerste Frisomat manege op Deense grond

Heldere manege voor de beste training

Helsinge in Denemarken is een prachtige plek. Frederiksborg Castle, Ramlose Molle en Asserbo Slotsruin zijn nog maar enkele van de vele bezienswaardigheden daar. En als stalen industriële gebouwen toevallig jouw ding zijn, kun je daar zeker nog de nieuwe manege van Steffen Hovedskov aan toevoegen. Steffens indoor piste is trouwens een van de eerste gebouwen van Frisomat op Deense bodem.

Steffen was al een poosje op zoek naar een manege om paarden te trainen voor professionele wedstrijden, tot hij bij Frisomat terecht kwam. Frisomat was het enige bedrijf dat een even robuuste als lichte structuur kon aanbieden, en Steffen was meteen gewonnen voor onze innovativiteit.

Frisomat ontwerpt, produceert en bouwt industriële gebouwen van koudgevormd staal. Sommigen kennen ons misschien eerder via Borgenhus, onze lokale gecertificeerde verdeler in Denemarken.

Innovatief design

Samen met Borgenhus hielpen we Steffen bij de verwezenlijking van zijn project. En of hij er trots op is! Niet alleen op het heerlijk ruim gevoel door het subtiele geraamte, maar ook op het innovatieve en opvallende ontwerp. Bovendien zijn er in plaats van lichtplaten in het plafond zijn er lichtplaten gemonteerd in de muren, zodat paard en ruiter niet worden afgeleid door schaduwen.

frisomatadmin