juli 01 2018 0Comment
Helikopterhangar_Frisomat_Loodswezen_Europoort_Rotterdam

Helikopterhangar voor Loodswezen in Europoort

Ingebouwde elektrische overheaddeur van 14 bij 4 meter

Loodswezen loodst jaarlijks 56.000 schepen de haven van Rotterdam in en uit. Grote zeeschepen worden vaak per helikopter beloodst. Om die service zo optimaal mogelijk te kunnen verlenen, investeerde Loodswezen in een helikopterhangar van Frisomat makelij.

Demonteren en opbouwen in 4 weken

Gezien haar dynamische business heeft Loodswezen de hangar nu nodig in Europoort. Frisomat demonteerde de hangar daarom op haar vorige locatie, en bouwde ze in vier weken tijd opnieuw op.

Daarbij werd tegelijkertijd de beplating vernieuwd, en werd de elektrische overheaddeur van 14 bij 4 meter opnieuw ingepast.

Totaaloplossing en goede samenwerking

De totaaloplossing mét XL-poort en de prijs/kwaliteitverhouding van de hangar deden Loodswezen finaal voor Frisomat kiezen. Dat tezamen met het feit dat ze bij een volgende verhuis – en die zit er in de toekomst weer aan te komen! – opnieuw op hun vertrouwde bouwpartner kunnen rekenen.

Ter appreciatie van de goede samenwerking verwees Loodswezen Frisomat dan ook al door. Het resultaat is een helikopterhangar in Noorwegen (Blueway). Gebouwd door Frisomat, aanbevolen door Loodswezen.

frisomatadmin