maart 20 2018 0Comment
Frisomat builts agricultural building in the Brussels area.

INNOVATIEVE LANDBOUWHAL IN BRUSSEL

Het bedrijf Kris Lieckens, nabij Brussel, België is gespecialiseerd in land- en tuinbouwmachines. Het bedrijf kent de laatste jaren een sterke groei. Daarom was er nood aan extra accommodatie. Kris Lieckens vond in Frisomat de perfecte partner voor de bouw van hun nieuwe hal.

De landbouw hangar is 20 m x 41 breed en lang en heeft 7 m hoge zijwanden. Het gebouw is opgedeeld in een showroom, een bureau met onthaal, een onderhoudsruimte en een opslagplaats op de mezzanine. De bruikbare ruimte bedraagt, onder meer dankzij  deze mezzanine, maar liefst 1100 m².

Frisomat builts agricultural building in the Brussels area.

De vijf overheaddeuren garanderen een makkelijke toegang tot het atelier. Zo kunnen er vlot verschillende voertuigen tegelijk in- en uitrijden.

Om de hal voldoende natuurlijk te verlichten werden zowel het dak als de overheaddeuren voorzien van lichtplaten. Hierdoor hoeft de hal maar minimum voorzien worden van artificieel licht. Ook de rest van het gebouw is ecologisch doordacht. Zo zijn  het dak en de wanden voorzien van sandwich isolatiepanelen. De temperatuur in de hal is daardoor het hele jaar quasi stabiel.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een betrouwbare hal van Frisomat? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend.

frisomatadmin