Recyclebedrijven

Perfect geïsoleerde, goed geventileerde stalen gebouwen voor recyclebedrijven.

Uw stalen recyclegebouw

Een recyclebedrijf heeft grote stalen hallen nodig voor de sortering en verwerking van afval. Het is belangrijk dat zo’n gebouw altijd perfect geïsoleerd is en goed geventileerd wordt. Het is een pluspunt als natuurlijk licht door dakramen of open zijwanden in uw recyclegebouw binnenvalt. Wij houden met alle eisen van recyclebedrijven rekening.

Wij bouwen voor u een kostenefficiënt recyclegebouw dankzij het gebruik van lichtgewicht staal en modulaire bouwelementen. Ons uniek montageproces zorgt ervoor dat een snelle oplevering van uw recyclegebouw is gegarandeerd. Voor afvalopslag integreert u onze concepten gemakkelijk met andere bouwmaterialen, zoals bijvoorbeeld prefab betonblokken.

We kunnen uw recyclebedrijf bouwen en het volledig op uw behoeften afstemmen: zoals met een kantoor voor uw personeel, branddeuren om te laden en lossen of isolatie om de werkomstandigheden binnen zo aangenaam mogelijk te houden.

Recyclecentrum in beeld

Bekijk de video over een recyclebedrijf in Antwerpen dat voor Frisomat koos omdat we een kostenefficiënte, brandveilige en flexibele oplossing boden.

Voordelen

  • Vrije overspanning recyclegebouw tot 60 m en verschillende zijwandhoogtes mogelijk
  • Recyclegebouwen met plat of hellend dak aan 10° of 22°
  • Mogelijkheid om ventilatiesystemen te integreren in het recyclagecentrum
  • Klimaatbeheersing dankzij verschillende soorten isolatie
  • Mogelijkheid om tussenverdiepingen (mezzanines), kraanbanen en zonnepanelen te integreren
  • Onze gekwalificeerde Frisomat-medewerkers zijn opgeleid om bij de bouw van uw recyclebedrijf alle veiligheidsvoorschriften na te leven
  • Uw stalen recyclegebouw is gemakkelijk te verplaatsen, aan te passen en uit te breiden

Wilt u een stalen gebouw van topkwaliteit ?