Maneges en indoor paardenpistes

Zoekt u een overdekte paardenpiste, een recreatieve manege of een opslagplaats voor uw hooi? Frisomat bouwt uw paardrijhal in staal.

Uw manege in staal

Maneges bouwen is een vakgebied waar de goed in zijn. Van paardrijhal tot functioneel gebouw met stallen, paardenboxen, zadelkamers, materiaalopslag en een stapmolen… Frisomat bouwt uw paardrijhal of paardenpiste in staal.

Als producent en bouwer van constructies uit koudgevormd staal optimaliseren we onze bouwoplossingen voortdurend.  Dat zorgt ervoor dat ze altijd voldoen aan uw eisen en wensen. Voor maneges, paardrijhallen en paardenpistes hebben we uiteraard oog voor het comfort en de veilige rijomstandigheden voor ruiter en paard.

Als u een overdekte rijhal laat bouwen, beschermt u mens en dier het hele jaar door. Ook als het weer eens wat minder gunstig is – zoals bij sneeuw, regen, vrieskou en hittegolven – blijft de temperatuur in uw overdekte manege aangenaam. Bovendien werken we de paardenpistes af met bijzondere aandacht voor schokdemping, zodat paard en ruiter zich er helemaal thuis voelen.

Manege in beeld

Bekijk de video over manege Little Creek in Comblain-la-Tour in België.

Voordelen

  • Vrije overspanning van maneges tot 60 m en verschillende zijwandhoogtes
  • Indeling van uw manege of paardenpiste op maat
  • Maneges met plat of hellend dak van 10° of 22°
  • Verschillende opties om natuurlijk licht in de manege binnen te brengen
  • Veiligheidswanden van duurzaam, onderhoudsvrij en stootvast materiaal beschermen de manege en paardenpiste
  • We kunnen in uw manege een extra schokdempende grondlaag en betonnen plinten installeren
  • De gegalvaniseerde structuur van uw manege staat garant voor topkwaliteit en duurzaamheid en is zo goed als onderhoudsvrij

Wilt u een paardrijhal bouwen?